Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/28/v-onufriivskomu-raioni-cholovik-obikrav-piloramu.htm
новини, 28 листопада 2014

В Онуфріївському районі чоловік обікрав пилораму

Зловмисник поцупив з пилорами інструменти, запчастини до автомобіля, а також вироби з металу.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили в Онуфріївському РВ УМВС в області.

До Онуфріївського райвідділу міліції звернувся 40-річний потерпілий із заявою про крадіжку майна з його виробничої будівлі.

Як з’ясувалося, з моменту скоєння злочину минуло чимало часу, адже чоловік не одразу помітив зникнення речей, а коли виявив пропажу, спочатку спробував самостійно шукати злодія.

У ході проведення працівниками міліції слідчих дій було встановлено причетність 22-річного місцевого жителя до вчинення кількох крадіжок.

Зловмисник пошкодивши двері будівлі, зняв їх із кріплень і проник всередину приміщення. Прихопивши з собою станок для точіння ланцюгів до електропил і бензопил та коробку передач до автомобіля, чоловік почепив двері на місце і зник з краденим. Наступного разу злодій забрав з будівлі шуруповерт і 50 метрів мідного кабелю.

Ще один «рейд» зловмисник здійснив вже до сторожового будинку, розташованого на прилеглій до пилорами території. Розбивши скло у вікні, украв з приміщення близько 10 метрів металевої сітки.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.



Новини Кіровоградщини

2009Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: