Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/28/u-kirovogradi-znovu-pidnimatimut-tsinu-na-proizd-u-marshrutkah.htm
новини, 28 листопада 2014

У Кіровограді знову підніматимуть ціну на проїзд у маршрутках

На сайті Кіровоградської міської ради оприлюднено проект рішення виконкому міської ради про погодження вартості проїзду в міських автобусних маршрутах загального користування.

Про це йдеться на сайті кіровоградської міськради, передає кореспондент Новин Кіровоградщини.

Зокрема, цим проектом пропонується погодити проїзд на маршрутах загального користування для п’яти перевізників (ПП «УкрАвтоІнвест», КТ «Автолегіон-Варванської Ю.В.», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз – Кіровоград», ФОП Кобченко В.В.), що працюють у режимі маршрутного таксі, у розмірі три гривні, а для ПП «Олікс» – три гривні 56 копійок.

Із проханням переглянути діючий тариф до нас звернулися всі перевізники, які працюють у Кіровограді, заявив заступник міського голови Сергій Васильченко.

Перед тим, як піднімати розцінки, перевізників перевірить робоча група, що була створена влітку цього року і яка розглядала попередні розрахунки, потім їх буде направлено до Антимонопольного комітету України і лише після цього винесено на розгляд виконкому.

Зогляду на зростання цін на пальне і те, що в інших містах України тарифи вже переглянули, міська влада прогнозує, що здорожчання проїзду таки буде.




Новини Кіровоградщини

1769Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: