Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/28/kirovogradets-nakovtavshis-pigulok-tikav-na-avtivtsi-vid-inspektoriv-dai-foto-.htm
новини, 28 листопада 2014

Кіровоградець наковтавшись пігулок тікав на автівці від інспекторів ДАІ (ФОТО)

Під час патрулювання кіровоградських вулиць інспектори ДПС затримали водія, який керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СПР УДАІ УМВС в області.

Працівники ДАІ помітили автомобіль ВАЗ-2112, водій якого, побачивши екіпаж ДАІ, почав набирати швидкість.

Даішники розпочали переслідування та намагалися зупинити автомобіль правопорушника. Проте водій-утікач не зупинився. Намагаючись Втекти намагався звернувши у глуху вуличку. Та ґрунтова дорога і зависока швидкість завадили втечі.

Інспектори ДАІ, наблизившись до водія зрозуміли причину втечі: розширені зіниці очей, неадекватна поведінка, збуджений стан, незрозуміла  млява мова тощо.

Втім, 30-річний чоловік не залишив намірів втекти – кинувши авто напризволяще, знову почав тікати. Працівники ДАІ наздогнали його. Довелося викликати на місце події слідчо-оперативну групу, щоб утихомирити «бігуна». 

На пропозицію правоохоронців пройти тест за допомогою «Драгеру» одразу ж погодився, адже знав – алкоголю у нього не виявлять.

Після цього, під час зовнішнього огляду, працівники міліції знайшли у кишені куртки затриманого 12 капсул блакитного та червоного кольору з кристалічною речовиною, котру було влучено та направлено до НДЕКЦ при УМВС України в області на дослідження.

Водія доставили до Кіровоградського обласного наркологічного диспансеру на медичне дослідження.



Новини  Кіровоградщини

1637Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: