Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/27/u-svitlovodsku-kradievi-zavadili-potsupiti-tv-tjuner-ta-gantelju.htm
новини, 27 листопада 2014

У Світловодську крадієві завадили поцупити TV-тюнер та гантелю

У Світловодську раніше судимий місцевий житель поцупив з оселі пенсіонера кілька речей, але втекти з місця злочину не встиг.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у Світловодському МВ УМВС в області.

До чергової частини Світловодського МВ УМВС в області звернувся місцевий житель, який повідомив, що невідома особа, розбивши скло у вікні сусіднього будинку, проникла всередину приміщення.

Працівники міліції негайно прибули на місце події. 46-річного злодія відшукали в одній із кімнат, де він сховався, коли почув ззовні сторонній шум. Із собою крадій прихопив DVD-програвач, TV-тюнер та металеву гантелю.

Як з’ясувалося, увесь час, поки зловмисник нишпорив в одній частині будинку, де зберігалися речі, в іншій – перебував і господар помешкання. 84-річний дідусь не ризикнув самостійно перевіряти, що відбувається в його оселі за стіною, адже невідомо, як повів би себе незваний гість, побачивши пенсіонера.

Втім, завдяки пильності сусіда потерпілого, який вчасно помітив зловмисника, історія закінчилася благополучно. Викрадене майно правоохоронці вилучили, підозрюваного затримали.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.



Новини Кіровоградщини

2516Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: