Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/17/-oleksandrija-peremogla-gelios-.htm
новини, 17 листопада 2014

«Олександрія» перемогла «Геліос»

В матчі 17-го туру першої ліги ФК «Олександрія» вдома приймав харківський «Геліос», пише "Спортивна Кіровоградщина".

Перший тайм не був багатим на небезпечні моменти. Та по при це в середині таймі голкіпер господарів Андрій Новак парирував удар Олійника. А наприкінці тайму команди мали по одному моменту. Сергій Басов у штрафному майданчику не скористався своїм шансом. А в компенсовані хвилини Сухоцький порушив правила проти Швидкого і було призначено пенальті: Сергій Панасенко з «точки» пробив вище воріт.

Після перерви в гостей на вістрі був Сергій Лобойко (екс-гравець «Олександрії»), але його удар встиг заблокувати Імереков. В середині тайму Олександр Іващенко був на ударній позиції – м’яч після його удару пролетів мимо воріт. А на 77-ій хвилині матчу спрацювали заміни Володимира Шарана: Іващенко відпасував на Гуськова, який вивів Пономаря на «побачення» з голкіпером «Геліоса» – 1:0. А в компенсовані хвилини матчу Юрій Коломоєць не реалізував вихід сам сам з голкіпером, пробивши вище воріт.

«Олександрія» – «Геліос» 1:0 (0:0) (Пономар, 77) 

«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Ломко, Чорній (Гуськов, 65), Запорожан, Грицук (Іващенко, 46; Чепурненко, 85), Старенький (Пономар, 60), Коломоєць, Імереков, Банада, Басов.

«Геліос»: Сидоренко, Олійник (Шаврін, 82), Сартина, Лобойко, Пінчук, Луценко, Чучман, Савін (Сікорський, 90), Швидкий, Панасенко (Ковальов, 62), Субочев.

Попередження: Ломко, 32; Пономар, 61; Банада, 84 – Олійник, 15; Сартіна, 44; Ковальов, 86.

Не реалізоване пенальті: Сергій Панасенко, 45+1.

2155Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: