Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/11/zavtra-u-kirovogradi-profspilkovi-aktivisti-piketuvatimut-derzhzemagentstvo-pid-lozungom-dosit-obkradati-pratsivnikiv-.htm
новини, 11 листопада 2014

Завтра у Кіровограді профспілкові активісти пікетуватимуть Держземагентство під лозунгом «Досить обкрадати працівників!»

У середу, 12 листопада, об 11:00 активісти профспілки «Трудова солідарність» пікетуватимуть Головне управління Держземагентства в Кіровоградській області. 

Пікетувальники протестуватимуть проти масового порушення трудових прав працівників відомства та злочинних дій керівництва відділу Держземагентства в Новомиргородському районі на Кіровоградщині. Аналогічна акція протесту одночасно пройде в Києві. 

«Як з’ясувалося, працівникам відділу Держземагентства уже тривалий час не виплачують зарплату в належному розмірі: різниця між нарахованою платнею і коштами, які реально щомісяця надходили на банківські рахунки, становить більше половини середньої зарплати по відділу. Наразі за цим фактом порушено кримінальне провадження, триває слідство. Тим часом працівницю, яка звернулася до прокуратури з приводу розбіжностей у зарплаті, було незаконно звільнено», — заявив голова профспілки «Трудова солідарність» Віталій Махинько. Працівникам також відмовляли в належному оформленні трудових відносин, а начальник Новомиргородського відділу незаконно обіймає посаду, бо не має вищої юридичної або землевпорядної освіти. 

Активісти вимагають відсторонити від посади керівника відділу Держземагентства в Новомиргородському районі, повернути працівникам відділу належні їм кошти за весь час неповного отримання зарплати і оформити їх на роботі згідно з вимогами трудового законодавства. А також поновити на посаді незаконно звільнену працівницю та притягнути до відповідальності всіх винних у фінансових злочинах. 

Початок акції: 12 листопада об 11:00.

Місце проведення: м. Кіровоград, вул. Тимірязєва, 84, Головне управління Держземагентства в Кіровоградській області.

Контактна особа: Віталій Махинько (067) 401-13-33.

1784Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: