Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 вересня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/09/08/pratsivniki-militsii-poglibljuvali-znannja-u-sferi-prav-ljudini.htm
новини, 8 вересня 2014

Працівники міліції поглиблювали знання у сфері прав людини

На перше у новому навчальному році заняття правоохоронців у системі службової підготовки до УМВС завітали регіональний координатор зі зв’язків з громадськістю Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Віктор Жученя та заступник начальника відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Кіровоградської області юрист 1-го класу Віктор Мороз, повідомлєя СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Віктор Жученя спілкувався з особовим складом Управління з питань функціонування Інституту права в Україні. Розповів про завдання відповідних органів з контролю за дотриманням прав людини у правоохоронній діяльності, вжиття заходів реагування у випадках виявлення порушень у цій сфері.

Зі свого боку, Віктор Мороз ще раз звернув увагу правоохоронців на законодавче визначення поняття «катування та іншого жорстокого поводження». Навів приклади з судової практики у справах про правопорушення зазначеної категорії.

Присутній на заняттях голова обласної профспілкової організації атестованих працівників УМВС в області Валерій Шевчук розповів про діяльність Профспілки щодо забезпечення правового та соціального захисту працівників ОВС.


Крім того, правоохоронцями вивчалися вимоги нормативних актів щодо зміцнення дисципліни і законності, попередження надзвичайних подій серед особового складу.

У свою чергу, звертаючись до присутніх, начальник управління кадрового забезпечення УМВС Володимир Ярошенко наголосив на необхідності постійного вдосконалення професійної підготовки кожним з працівників міліції. 

2564Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: