Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/18/kirovogradets-vikrav-z-pomeshkannja-znaiomogo-virobi-iz-zolota-ta-sribla-maizhe-na-2-5-tis.htm
новини, 18 серпня 2014

Кіровоградець викрав з помешкання знайомого вироби із золота та срібла майже на 2,5 тис

23-річний кіровоградець викрав з помешкання знайомого вироби із золота та срібла майже на 2500 тисячі гривень. За вчинення цього кримінального правопорушення злодію загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомила Олена Болокан, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю Кіровоградського МВ УМВС в Кіровоградській області, зловмисник неодноразово гостював у потерпілого вдома. Якось він запримітив схованку, в якій господар зберігав коштовності. Так, після чергових посиденьок, скориставшись тим, що товариш заснув, злодій вирішив заволодіти прикрасами. Викравши 2 срібні каблучки, хрестик та золоті сережки, чоловік попрямував додому. Наступного дня він здав сережки до ломбарду, а отримані кошти витратив на власні потреби.

Коли 34-річний кіровоградець помітив, що зникли його ювелірні вироби, одразу ж звернувся до міліції й працівники відділу дільничних інспекторів міліції швидко встановили місцезнаходження підозрюваного та вилучили решту прикрас, які крадій зберігав у шині від автомобільного колеса.

Виявилося, що молодик раніше вже був судимий за аналогічні кримінальні правопорушення.

- За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Юрій Ткаченко. - Затриманому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

1239Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: