Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/05/sche-odin-nebaiduzhii-pidpriemets-z-kirovograda-pidtrimav-biitsiv-spetspidrozdilu-grifon-.htm
новини, 5 серпня 2014

Ще один небайдужий підприємець з Кіровограда підтримав бійців спецпідрозділу «Грифон»

Подія відбулася біля адміністративного приміщення, де дислокується спеціальна рота судової міліції «Грифон» при УМВС України в Кіровоградській області. У гості до бійців завітав Олег Якубенко – колишній працівник органів внутрішніх справ, а нині представник підприємства ТОВ «Агроток ЛТД».

Олег Миколайович від імені керівника підприємства Володимира Кабака за сприяння Управління Державної служби охорони при УМВС в області Олександра Спінула, передав працівникам міліції, які нестимуть службу в зоні АТО, генератор резервного живлення.

Рішення придбати генератор для енергозабезпечення бійців в польових умовах було прийнято не випадково. Адже у разі дислокації у приміській зоні, умови служби стають досить непростими, а от мобільна міні-електростанція й справді - життєво необхідна річ. Вона дає змогу встановити освітлення, заряджати батареї живлення інших спеціальних пристроїв та засобів зв’язку, у тому числі й мобільних телефонів.

Кіровоградські спецпризначенці щиро подякували директору ТОВ «Агроток ЛТД» Володимиру Кабаку за подарунок та пообіцяли зробити все від них залежне заради миру та спокою на рідній землі, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

1608Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: