Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/31/v-kirovogradskii-vipravnii-kolonii-rekonstruiovano-sposterezhnu-vezhu.htm
новини, 31 липня 2014

В Кіровоградській виправній колонії реконструйовано спостережну вежу

В Кіровоградській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області (№6) реконструйовано спостережну вежу відповідно до Європейський стандартів.


Днями завершилися ремонтні роботи над удосконаленням спостережної вежі №8, а саме стіни замінили на сучасні екологічно чисті матеріали, 

[img src="http://www.kirovograd.net/data/news_images/name/large/2444?1406811592" alt="">що забезпечать тепло зберігання взимку, час та комфортне несення служби у літній час. Дах вежі перекритий якісною черепицею, яку виготовляють на підприємстві колонії.


Як повідомив Олександр Зеркаль, ст. інспектор з організації служби озброєння та спецзасобів відділу охорони Кіровоградської виправної колонії УДПтС України в області (№6), також вежу обладнано енергозберігаючими металопластиковими вікнами та сучасними системами опалення. Встановлено ксеноновий фарошукач.

1720Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: