Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/10/kirovogradtsi-obureni-zminoju-marshrutu-troleibusa-10.htm
новини, 10 липня 2014

Кіровоградці обурені зміною маршруту тролейбуса №10

На електронну адресу сайту "весь Кіровоград" надійшов лист від кіровоградки наступного змісту:


"Звертаюсь до вас з проханням висвітлити на вашому сайті наступну проблему. З вечора 9 липня п.р. припинив їздити тролейбус № 10 по вулиці Жадова, хоча це його офіційний маршрут. Пояснення були дані такі: на розі вулиць Жадова та Маршала Конєва розбите асфальтне покриття, вірніше майже повна його відсутність. Як мешканка цього мікрорайону я це підтверджую. Тролейбуси за своїм віком мають зношену ходову частину, тільки майстерність водіїв дозволяла до цього часу їздити по вулиці Жадова. 

Мікрорайон Жадова великий, послугами дешевого виду транспорту користуються, звісно, у першу чергу пенсіонери, але й працівники бюджетних установ, державні службовці та посадові особи органів місцевого самоврядування, зрозуміло, що найнижчих рангів, у зв’язку з подорожчанням послуг маршрутного таксі також іхздять на тролейбусі.

На сайті Кіровоградського міськвиконкому є повідомлення про ТИМЧАСОВУ зміну маршруту. Але всі ми знаємо, що немає нічого біль постійного, ніж щось тимчасове. Боюсь, що з маршрутом №10 це так і буде! Їздити запропонованими автобусами № 150 (вул. Генерала Жадова – сел. Молодіжне) та № 101 (вул. Генерала Жадова – Лісопаркова) для пенсіонерів не вихід, оскільки проїзд в них коштує ті самі 2,50 грн., що й в маршрутному таксі. А запевнення міськвиконкому тримати питання на контролі нічого не вартує. Знаю, що виконком міської ради може надати багато пояснень, що вони чекають субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на ремонт та реконструкцію доріг. Здогадуюсь, що цих грошей з державного бюджету у цьому році можна не дочекатись. 

Але є така цікава стаття витрат, затверджена на сесії міської ради, на виплату членам виконкому міської ради витрат на послугу таксі, якщо не помиляюсь, то на цей рік було виділено 500 тис. грн. Гадаю, що члени виконкому не бідні люди, мабуть деякі з них депутати міської ради, мають власні автівки, може вони зможуть на засідання виконкому під'їжджати на маршрутному таксі, а гроші (500 тис. грн..!!!) перекинути на ремонт дорожнього покриття. Риторичне питання!

Розумію, що це не топова новина, але розраховую з Вашою допомогою "достукатись" до керівництва міста!".

1898Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: