Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/19/lisivniki-vikoristali-bilshe-pivmiliona-griven-ne-za-priznachennjam.htm
новини, 19 червня 2014

Лісівники використали більше півмільйона гривень не за призначенням

Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом нецільового використання бюджетних коштів.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Посадові особи державного підприємства «Оникіївське лісове господарство» використали понад півмільйона гривень бюджетних коштів не за цільовим призначенням.

Вказаний факт виявлено прокуратурою Добровеличківського району в ході наглядової перевірки діяльності лісового господарства на предмет виконання Державної цільової програми «Ліси України» на 2010 – 2015 роки.

Незважаючи на те, що метою програми було створення системи захисних лісових насаджень на землях лісового фонду, посадовцями прийнято рішення про проведення лісорозведення на землях сільськогосподарського призначення загальною площею197,5 га, на які в лісогосподарстві були відсутні документи на право постійного користування.

Таким чином лісове господарство незаконно використало 578 тис. грн. коштів держави.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 210 (нецільове використання бюджетних коштів, здійснення видатків бюджету чи надання кредитів з бюджету без встановлених бюджетних призначень або з їх перевищенням) Кримінального кодексу України. На даний час, досудове слідство триває.


1578Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: