Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/19/kirovogradskih-pravoohorontsiv-jaki-perebuvajut-v-zoni-ato-pidtrimali-meshkantsi-kompaniivskogo-raionu.htm
новини, 19 червня 2014

Кіровоградських правоохоронців, які перебувають в зоні АТО, підтримали мешканці Компаніївського району

Координатором заходу виступив керівник громадського формування «Самооборона майдану» в Кіровоградській області Микола Джоган. За ініціативи мешканців кількох населених пунктів для працівників міліції активістами були зібрані та передані до східних областей продовольчі гостинці з дому, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

– Майже в усіх районних центрах ми маємо представників нашої громадської організації, які постійно спілкуються з людьми, – розповідає Микола Петрович. – Бажання допомогти та підтримати наших захисників майже щодня висловлює значна кількість населення. Тож ми вирішили скоординувати цю роботу, аби якнайшвидше передавати усе необхідне представникам Кіровоградщини, які зараз несуть службу в зоні АТО, – продовжує Микола Джоган.

На початку тижня активісти доправили в Кіровоград домашні продукти харчування, сухпайки та консервацію для тих, хто за сотні кілометрів від домівок боронить спокій своєї країни. Того ж вечора їх колеги доставили важливий вантаж до місця призначення і правоохоронці отримали гостинці з дому.
– Ми вдячні усім громадянам, хто знайшов таку можливість і підтримав наших бійців, – каже заступник начальника УМВС в області Дмитро Селезньов. – Щира подяка і активістам громадської організації та особисто Миколі Петровичу Джогану. Дуже важливо, аби наші люди, які зараз перебувають в «гарячих точках», відчували підтримку. А вони це відчувають, я вас запевняю, і мають патріотичний настрій і бойовий дух, – говорить він. 


1415Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: