Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/11/prokuratura-oblasti-peredala-kirovogradskim-viiskovim-drugu-partiju-bronezhiletiv.htm
новини, 11 червня 2014

Прокуратура області передала кіровоградським військовим другу партію бронежилетів

Прокуратура області передала кіровоградським військовим, які приймають участь у АТО, другу партію бронежилетів Корсар М3 4-го класу захисту, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Спецзасоби особистого захисту, у кількості 15 штук, були передані солдатам стрілецького батальйону кіровоградської військової частини №3011.

Вказані бронежилети захищають від ураження з автомата АК-74-7Н10 та снайперської гвинтівки, пройшли випробування при бойових діях в Іраку, Лівані та на Балканах.

Колектив органів прокуратури області висловлює підтримку та шану військовослужбовцям та правоохоронцям регіону, які, попри недостатнє матеріальне забезпечення армії, свято і непорушно дотримуються Конституції та законів України, Військової присяги, віддано служать українському народові, сумлінно і чесно виконують свій військовий обов’язок. Сподіваємось, що такого роду підтримка підніме бойовий дух, боєздатність та патріотизм солдат кіровоградської військової частини.

Як повідомлялося раніше, від прокуратури області стрілецькому батальйону на минулому тижні було передано 20 бронежилетів.

1494Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: