Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/11/pratsivnikiv-militsii-kirovogradschini-jaki-brali-uchast-v-ato-privitali-z-povernennjam-na-ridnu-zemlju.htm
новини, 11 червня 2014

Працівників міліції Кіровоградщини, які брали участь в АТО, привітали з поверненням на рідну землю

Подякувати 135 правоохоронцям обласного гарнізону міліції, які близько півтора місяці несли службу у східних регіонах України і днями повернулися додому, разом з начальником УМВС в області Анатолієм Вітюком прийшли особисто голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Олександр Петік та голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

[img src="http://www.kirovograd.net/data/news_images/name/large/2180?1402496686" alt="">Звертаючись до бійців зведеного загону міліції, керівники області щиро і по-батьківськи подякували за службу кожному присутньому в залі працівнику, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Візит гостей для правоохоронців став виявом поваги та підтримки, бо і добре ставлення, і турбота зараз дуже необхідні тим, хто пройшов складні випробовування АТО.

Найперші оплески, які прозвучали в залі, Олександр Петік переадресував до присутніх.

 Сьогодні ці оплески присвячуються усім вам. Тим, хто має сміливість, гордість та відвагу захищати мир та безпеку наших побратимів українців, що мешкають в інших регіонах України, – зазначив Олександр Владиславович. – Наш народ дійсно змінив своє ставлення до правоохоронців, адже побачив в них своїх захисників. Я дякую кожному присутньому в залі за роботу, вірність обов’язку та добрі традиції, які продовжує кіровоградська міліція, пишаюся Вами, – запевнив очільник області.

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко від імені депутатського корпусу та себе особисто також звернувся до правоохоронців зі словами подяки.

 Ви гідно представили Кіровоградську область, виконуючи важливі завдання щодо захисту життя мирного населення та підтримання правопорядку у східних регіонах України. Ми так само вирішили підтримати і допомогти Вам. Тож днями депутатським корпусом було прийнято відповідну Програму з фінансування закупівель засобів індивідуального захисту для працівників міліції, – зазначив Олександр Анатолійович. – Також за ініціативою обласної ради в області буде створено спеціальний фонд, який надаватиме допомогу сім’ям правоохоронців. Ми готові до співпраці, будемо допомагати, – запевнив він. 

За виявлену мужність і героїзм під час виконання службових обов’язків, вірність Присязі та захист безпеки Українського народу, Грамотами та Почесними грамотами від голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради був відзначений особовий склад підрозділів спеціальної роти судової міліції «Грифон», патрульної служби УМВС, спеціальної роти міліції при УМВС в області (колишній «Беркут» після переатестації), Державної автомобільної інспекції.

До того ж, працівники міліції отримали від гостей у подарунок сучасний телевізор.

 Так ви зможете не лише бути «в курсі подій», а й матимете змогу відпочити у вільну хвилину, – сказав Олександр Петік. – І нехай служба буде спокійною, – побажав він.

Звертаючись до своїх підлеглих, начальник Управління МВС області також подякував їм за витримку, силу духу і професіоналізм, а особливо – командирам, які вберегли бійців і повернули їх усіх додому живими та неушкодженими.

 Це важливо, аби у складній ситуації люди поводилися згуртовано та впевнено, прикривали один одному спини у хвилини небезпеки, розуміючи, що усіх чекають вдома живими їх матері та батьки, дружини, сестри, маленькі діти. Ви виконали свою роботу на «відмінно», – зазначив полковник Вітюк. – Від імені особового складу кіровоградської міліції я висловлюю вдячність керівнику області та обласної ради за те, що знайшли можливість підтримати міліцію регіону, і сьогоднішнім візитом засвідчили свою повагу правоохоронцям, які побували в «гарячих точках» держави. Захищати мир та життя людей – наша робота, яку після повернення додому працівники міліції тепер виконуватимуть і на рідній землі.

1554Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: