Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/10/sbu-kirovogradschini-zatrimala-militsionera-jakii-torguvav-narkotikami.htm
новини, 10 червня 2014

СБУ Кіровоградщини затримала міліціонера, який торгував наркотиками

Співробітники УСБУ в Кіровоградській області спільно з обласною прокуратурою викрили працівника одного із районних відділів міліції, який систематично збував наркотичний засіб – метамфетамін. 

5 червня на залізничному вокзалі оперативники СБУ затримали міліціонера за збут наркотику – 4 доз метемфетаміну, за які він планував отримати 400 гривень.

6 червня ц.р. органами прокуратури працівнику міліції повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, зберігання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів) Кримінального кодексу України, за що йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років.

Триває слідство, повідомляє прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області повідомила, що протиправні дії правоохоронця кваліфіковано як тяжкий злочин, передбачений ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 


Досудовим слідством встановлено, що дільничний інспектор систематично, протягом останніх 2-ох років вживав наркотичні та психотропні речовини. Проте, в останні місяці, з метою покращення свого матеріального стану, вирішив збувати залишки наявних психотропних та наркотичних речовин мешканцям району, який він обслуговував як дільничний.

На даний час, міліціонеру оголошено про підозру та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

В разі доведення вини правоохоронцеві загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.


1423Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: