Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/06/natsionalnii-universitet-dps-ukraini-zaproshue-abiturientiv-priednatisja-do-svoei-studentskoi-rodini.htm
новини, 6 червня 2014

Національний університет ДПС України запрошує абітурієнтів приєднатися до своєї студентської родини

Національний університет державної податкової служби запрошує на навчання абітурієнтів, які цікавляться професіями, пов’язаними з фінансами, оподаткуванням, бухгалтерським обліком та юриспруденцією, повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.

Цей спеціалізований навчальний заклад IV рівня акредитації готує висококваліфікованих фахівців вже понад 90 років. За цей час старт професійної кар’єри отримали понад 60 тисяч молодих спеціалістів. 

Національний університет ДПС України, що розташований у парковій зоні мальовничого передмістя Києва (за11 кмвід столиці), – це прекрасні умови для успішного й цікавого навчання. Сучасні аудиторії, навчальні лабораторії, комп’ютерні і спеціалізовані класи, бібліотеки, читальні зали, конференц-комплекси побудовані за європейськими стандартами. 

Сучасні програми фахового навчання, які передбачають оволодіння найновішими знаннями, комп’ютерними технологіями та елементами англомовного навчання, задовольнять найвибагливіших студентів. Більше того, вони можуть паралельно отримувати подвійний диплом у провідних вузах Європи. 

У структурі університету також функціонує Київський фінансово-економічний коледж. 

З переліком напрямів і спеціальностей підготовки, Правилами прийому до Національного університету ДПС України та Коледжу НУДПСУ можна ознайомитися на сайті: asta.edu.ua. 

Радо запрошуємо у нашу студентську родину!

1606Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: