Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/06/kirovogradski-legkoatleti-zdobuli-rekordni-shist-medalei-na-chempionati-ukraini.htm
новини, 6 червня 2014

Кіровоградські легкоатлети здобули рекордні шість медалей на Чемпіонаті України

На головній спортивній арені України НСК «ОЛІМПІЙСЬКИЙ» 2-4 червня відбувся Командний Чемпіонат України та Командний Чемпіонат України серед молоді.

Як повідомляє Ігор Шостак, прес-центр ФЛАКО, кіровоградські легкоатлети здобули рекордні шість медалей чемпіонату та масово показали особисті рекорди!

Срібну нагороду змагань серед дорослих та другу срібну серед молоді здобув вихованець КЗ ОСДЮШОР-2 Дмитро Яковенко (тренер Геннадій Здітовецький) в секторі для стрибків у висоту. Результат Дмитра - 2м 18см - до останньої спроби учасників виводив кіровоградця на вершину п’єдесталу, але стрибок переможця змагань в останній спробі на 2м 21см залишив Дмитра на 2 місці.

Чемпіоном України та срібним призером серед молоді став учень ОК ДЮСШ «КОЛОС» Олександр Шелест (тренер Павло Армашов). Олександр переміг одноліток в бігу на 1500м з результатом 3хв 48с., та став срібним призером в бігу на 800м, показавши результат - 1хв 50с.

Бронзову медаль командного чемпіонату серед дорослих здобув вихованець ФСТ «Україна», ШВСМ – Денис Тесленко (тренер Олександр Тесленко). Денис у фіналі був третім в запеклій боротьбі на 400м з бар’єрами з результатом 51.69с.

Неймовірно вдало виступила вихованка Олександрівського району та КЗ ОСДЮШОР-2 Тетяна Мельник (тренер Вадим Приймак). В кваліфікаційному забігу на 400м з бар’єрами наша атлетка 1995 року народження потрапила до фіналу з другим часом, пробігши одне коло стадіоном за 57.70с. Цей особистий рекорд відповідає нормативу майстра спорту України, який Тетяна виконала вперше, та є ліцензією до Чемпіонату Світу серед юніорів! В самому фіналі юна бар’єристка була четвертою серед дорослих та першою серед молоді.

5 місце в фіналі «А» з бігу на 100м посів спринтер з ОШВСМ Віталій Пархоменко (тренер В’ячеслав Нищеменко). Віталій пробіг дистанцію за 10.68с.

7 місце серед дорослих та молоді в фіналі «А» з бігу на 200м здобула учениця КЗ ОСДЮШОР-2 Марія Паладій (тренер Володимир та Наталія Абраменко). Результат Марії 25.31с.

7 місце серед дорослих з бігу на 3000м з перешкодами посіла вихованка ШВСМ Вікторія Маруценко з результатом 12хв 10с (тренер Володимир та Наталья Абраменко).

12 місце серед молоді з бігу на 1500м посів учень ДЮСШ «Спартак-2002» Віктор Сенчишин з результатом 4.00.39 хв (тренер Ігор та Олександр Шостак, Віктор Лизень).

ФЛАКО та особисто її президент Геннадій Заболотний вітає переможців та призерів змагань та бажає вдало виступити на Чемпіонаті України з легкої атлетики 24-26 липня, який, можливо, відбудеться в м. Кіровоград.

1731Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: