Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 травня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/05/30/minulogo-misjatsja-kirovogradski-platniki-popovnili-bjudzhet-maizhe-na-39-mln-grn-pdv.htm
новини, 30 травня 2014

Минулого місяця кіровоградські платники поповнили бюджет майже на 39 млн.грн. ПДВ

Протягом квітня держскарбниця отримала 38 мільйонів 809 тисяч гривень податку на додану вартість, що на 9 млн.грн. більше, ніж за цей же період 2013 р. При цьому питома вага надходжень цього важливого податку склала майже 70 відсотків у доходах загального фонду держбюджету, повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.

За чотири місяці поточного року бізнесмени регіону перерахували 153,3 млн.грн. ПДВ, що на 8,7% більше аналогічного періоду минулого року. Додатково надійшло 12,2 млн.грн.

„Органами доходів і зборів області створюються усі умови для комфортної роботи сумлінних платників податку, – зазначив перший заступник начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха, – зокрема, увага приділяється електронізації та дистанційному спілкуванню з контролюючими органами. Для зручності підприємців на офіційному веб-порталі Міністерства функціонують сервіси щодо зареєстрованих та анульованих свідоцтв платників ПДВ, Електронний кабінет та багато інших”.

1329Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: