Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/14/u-kirovogradi-rozpochalosja-publichne-obgovorennja-proektiv-rozmischennja-znesenih-pam-jatnikiv-leninu-ta-kirovu.htm
новини, 14 квітня 2014

У Кіровограді розпочалося публічне обговорення проектів розміщення знесених пам'ятників Леніну та Кірову

У Кіровоградській міській раді презентували варіанти проектів розміщення знсених пам’ятників Леніну і Кірову.

У публічному обговоренні проектів взяли участь міський голова Олександр Саінсус, секретар міської ради Іван Марковський, представляв проекти головний архітектор міста Вадим Мездрін.

Управління містобудування та архітектури винесло на суд громадськості пропозиції з розміщення цих пам’ятників на проспекті Комуністичному, або ж на одній з алей Ковалівського парку, за приміщенням обласної філармонії.

Враховуючи, що у першому публічному обговоренні взяли участь виключно представники ветеранських організацій Кіровограда та Комуністичної партії України, пропозиції управління підтримані не були. Натомість учасники обговорень звернулися до міського голови з проханням повернути знесені пам’ятники на місця, де вони стояли.

- Це тільки початок обговорення, - наголосив Олександ Саінсус. – Ми маємо почути всі верстви населення. У Кіровограді з цього питання існують різні точки зору. Звертайтеся, пропонуйте свої варіанти. Двері мого кабінету, управління містобудування та архітектури завди відчинені для тих, хто хоче донести свою позицію.

Під час зустрічі, у розмові з ветеранами Олександр Саінсус спростував чутки, що відзначенню Дня Пермоги у Кіровограді може щось стати на заваді.


- Я вже провів зустрічі з головами ветеранських організацій міста, - запевнив міський голова. – Ми узгодили концепцію організації свята і я переконаний, що святкування 9 Травня в обласному центрі буде проведено на найвищому рівні.


2162Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: