Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/11/v-pres-klubi-prezentuvali-kirovogradske-internet-telebachennja.htm
новини, 11 квітня 2014

В прес-клубі презентували Кіровоградське Інтернет Телебачення

Сьогодні в Кіровоградському прес-клубі відбулася презентація Кіровоградського Інтернет Телебачення (КІТ).

Новий для регіону формат телебачення представили Олександр Дануца, Андрій Богданович, Олена Кваша та Анастасія Мусатенко.

Зокрема, Олександр Дануца, голова правління медіа-групи «весь Кіровогрда», один із засновників презентація Кіровоградського Інтернет Телебачення повідомив, що в рамках даного проекту до співпраці запрошуються абсолютно всі бажаючі. Співпрацю відбуватиметься в кількох площинах: перша – з людьми, які бажають проявити свою творчість, інтелектуально долучитися до даного проекту; друга – інформаційна, що дає можливість всім бажаючим інтернет-ресурсам приєднатися, розмістивши у себе банер або відповідну кнопку; третя площина – фінансова.

«Я мав розмову з підприємцями, які казали, що їм це цікаво. Вони спостерігатимуть за проектом і, з часом, можуть підтримати його фінансово», - додав Олександр Дануца.

Андрій Богданович, заступник директора Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії розповів, що називати даний проект громадським телебаченням ще рано. У планах – запустити голосування стосовно того, що потрібно суспільству: про що хочуть говорити люди, кого хочуть бачити в студії. Відповідно до цього і формуватимуться теми, що обговорюватимуться в рамках Кіровоградського Інтернет Телебачення.

«Мені подобається формат російського телеканалу «Дождь». У нас теж є вихід на дах, ми маємо таку площадку. Тож, цікаво було б організувати, наприклад, якийсь концерт місцевих груп на даху. Такого в Кіровограді ще не було. Це будуть також зустрічі в студіях. Можливо, будемо обговорювати події, що відбулися в місті в цей день. Кожен зможе телефоном або через інтернет поставити своє запитання», - додав Андрій Богданович.

Олена Кваша, генеральний продюсер Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії додала, що КІТ – це експериментальна площадка для атмосферного творчого спілкування.

1684Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: