Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/11/kilka-kradizhok-minuloi-dobi-stalosja-na-kirovogradschini.htm
новини, 11 квітня 2014

Кілька крадіжок минулої доби сталося на Кіровоградщині

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 369 заяв і повідомлень громадян, з них 50 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області.

До Олександрійського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 58-річний житель одного з сіл. Попередньо встановлено, що 32-річний житель іншого населеного пункту викрав з господарського приміщення чоловіка бензопилу, мотокосу та велосипед. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Компаніївського райвідділу міліції під час проведення огляду домоволодіння 31-річного жителя одного з сіл виявили металеву банку з порошкоподібною речовиною, схожою на порох, вагою близько 100 грамів, яку вилучили та направили на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Із заявою про крадіжку до Знам᾿янського міського відділу міліції звернулася 26-річна жителька одного з сіл. Жінка повідомила, що її 32-річний колишній співмешканець викрав з будинку планшет вартістю близько 3000 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

1519Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: