Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/04/shtab-poroshenka-na-kirovogradschini-mozhe-ocholiti-ljudina-balogi-i-chernoivanenka-.htm
новини, 4 квітня 2014

Штаб Порошенка на Кіровоградщині може очолити людина Балоги і Черноіваненка?

Як повідомляла ГМ ОПОРА майже всі кандидати в президенти вже визначилися зі своїми керівниками штабів в області на виборах. Основною інтригою до сьогодні залишається кандидатура керівника штабу лідера перегонів Петра Порошенка.

За нашою інформацією переговори велися з народним депутатом від Кіровоградщини Станіславом Березкіним. Проте закінчилися безуспішно для його людей. Так само, люди відповідальні за ці призначення, не дуже хочуть бачити у керівництві штабу нікого з місцевих лідерів УДАРу через специфічну репутацію та не розрахунки з членами комісій та агітаторів ще з минулих виборів.

Натомість, за нашою інформацією, ймовірною кандидатурою може стати колишній заступник губернатора і голова обласного «Єдиного центру» Балоги – Віктор Демченко. Після революції він з’явися в коридорах Кіровоградської ОДА, як «права рука»нинішнього голови Кіровоградської ради і обласної Батьківщини Олександра Черноіваненка. Нагадаємо, що Олександр Черноіваненко на цих виборах очолюватиме передвиборчий штаб кандидата в президенти Юлії Тимошенко.


2148Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: