Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/02/kirovogradski-pravoohorontsi-operativno-zatrimali-grabizhnikiv.htm
новини, 2 квітня 2014

Кіровоградські правоохоронці оперативно затримали грабіжників

Ними виявилися двоє жителів обласного центру 20-ти та 21-го року. За скоєне молодикам загрожує до шести років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції із заявою про пограбування звернувся 29-річний місцевий житель. Працівники карного розшуку міськвідділу оперативно затримали грабіжників – повідомляє Олена Молокан, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю Кіровоградського МВ УМВС в області.

Як згодом стало відомо, пізно ввечері, на одній із вулиць міста увагу сп’янілих зловмисників привернув незнайомець, який тримав у руках мобільний телефон. Аж раптом молодики вирішили «заробити» злочинним шляхом. Злодії зав’язали з чоловіком розмову. Після чого нанесли потерпілому удар в обличчя, від якого він впав на землю, та в область голови. Заволодівши телефоном та наручним годинником, молодики зникли з місця пригоди.

Крадену «мобілку» грабіжники здали до ломбарду, а отримані кошти витратили на власні потреби.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

У ході досудового розслідування було встановлено, що 20-річний підозрюваний причетний ще до одного аналогічного злочину. До речі, хлопець вже має судимості за крадіжки та грабежі. Слідство триває.


2387Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: