Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/25/petik-kirovogradski-viiskovosluzhbovtsi-scho-vikonujut-svii-obov-jazok-na-shidnomu-kordoni-zabezpecheni-usim-neobhidnim.htm
новини, 25 березня 2014

Петік: Кіровоградські військовослужбовці, що виконують свій обов’язок на східному кордоні - забезпечені усім необхідним

Як вже повідомляв сайт «весь Кіровоград», сьогодні відбулася перша прес-конференція нового голови Кіровоградської ОДА. Більш, ніж півтори години, Олександр Петік відповідав на запитання місцевих журналістів.

Так, зокрема, голова облдержадміністрації відповів на запитання, чи справдікіровоградські військові потребують допомоги, оскільки їм не вистачає матраців та іншого спорядження.

Олександр Петік повідомив: «Точно можу сказати, що частина кіровоградських військовослужбовців наразі виконують свій обов’язок на східному кордоні нашої держави. Вони повністю забезпечені усім необхідним. Це кажу вам, як керівник обласної ради оборони. А нині формується група сприяння збройним силам країни. З певних причин, я не можу назвати, яка кількість добровольців виявили бажання потрапити в цю групу, але їх вдвоє більше, ніж потрібно. До речі, місцеві представники бізнесу виявили бажання допомогти збройним силам. Я щодня отримую оперативну інформацію щодо стану справ. А наш корабель, який здався, щодня отримував всю необхідну допомогу, за що подяка місцевим небайдужим підприємцям. Дев’ять осіб з нашої області, які служили на кораблі вже скоро повернуться додому».

3085Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: