Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/25/golova-kirovogradskoi-oda-koli-mene-priznachali-nijakih-zavdan-dopomagati-chi-zavazhati-jakiis-pevnii-politichnii-sili-ne-bulo.htm
новини, 25 березня 2014

Голова Кіровоградської ОДА: Коли мене призначали, ніяких завдань, допомагати чи заважати якійсь певній політичній силі, не було

Сьогодні відбулася перша прес-конференція нового голови Кіровоградської ОДА. Більш, ніж півтори години, Олександр Петік відповідав на запитання місцевих журналістів.  

Так, зокрема, на початку зустрічі повідомив: "Коли мене призначали, переді мною поставили завдання забезпечити, у відповідності до Конституції та Законів України, вільні вибори без втручання президента. Ніяких завдань, допомагати чи заважати якійсь певній політичній силі, не було. І це добре, коли немає таких політичних обтяжень». За словами, голови ОДА – це чи не єдина перевага того, хто приїжджає працювати на нову територію, оскільки тут ця людина ні з ким не пов’язана жодними стосунками.

Що ж стосується завдань, які ставить перед собою Олександр Петік, то окрім забезпечення виборів, це ще й стабільность у соціально-економічному забезпеченні регіону: «На сьогодні можу сказати, що всі бюджетники області профінансовані, пенсії також виплачені на сто відсотків. А коли в державі мине загроза, потрібно буде розпочати фінансування бюджету розвитку. Оскільки деякі призупинені проекти потім буде значно важче продовжити».

2757Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: