Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 вересня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/09/18/do-kirovograda-zavitae-festival-dokumentalnogo-kino-docudays-ua.htm
новини, 18 вересня 2013

До Кіровограда завітає фестиваль документального кіно Docudays UA

Кіровоградський прес-клуб став регіональним партнером Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини

Кіровоградський прес-клуб долучився до мережі партнерів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Тепер у Кіровограді функціонуватиме кіноклуб Docudays UA, а, значить, у мешканців міста буде нагода безкоштовно подивитись якісне документальне кіно, присвячене значущим проблемам сучасного суспільства.

Історія фестивалю налічує вже 10 років і не обмежується лише столичним екраном – стрічки демонструються у регіонах, де діють партнерські організації.

Отже, слідкуйте за анонсами, приходіть до прес-клубу, насолоджуйтесь якісним кіно та обговорюйте побачене!

Довідка:

Docudays.UA був заснований у 2003 році під назвою «Дні кіно про права людини».  У 2008-му фестиваль було остаточно перейменовано на Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Це єдиний міжнародний фестиваль документальних фільмів про права людини в Україні.

Організаторами Фестивалю є УГСПЛ та Громадська організація "Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв", а з осені 2007 року – також Херсонський обласний Фонд милосердя та здоров’я, Херсонська міська Асоціація журналістів „Південь”.

Мета фестивалю Docudays.UA – засобами кіномистецтва привернути увагу українського суспільства до проблем людства, сприяти розвитку відкритого діалогу про права людини, утвердженню ставлення до людської гідності як найвищої цінності.


3247Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: