Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/07/19/za-dobu-na-dorogah-kirovogradskoi-oblasti-inspektori-dai-zatrimujut-blizko-30-netverezih-vodiiv.htm
новини, 19 липня 2013

За добу на дорогах Кіровоградської області інспектори ДАІ затримують близько 30 нетверезих водіїв

Водії, які виїжджають на дорогу в стані алкогольного сп’яніння, ризикують не лише грошима, правами і власним життям, а й життям і здоров’ям оточуючих. Багато ДТП із сумними наслідками стається саме через пияцтво. Причому, через водіїв, які не можуть себе втримати, гинуть люди, як просто опинилися не в тому місці і не в той час. Навіть після келиху пива водій не може адекватно і вчасно реагувати на дорожні ситуації, а увага – розсіюється.

Лише з початку року на водіїв, які керували транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, складено 4435 адміністративних протоколів. 17 липня ця статистика поповнилася ще 33 керманичами, які знаючи про адміністративну відповідальність за пияцтво за кермом, все ж таки наважилися сісти за кермо у нетверезому стані. Важко уявити, якими могли бути наслідки такої безвідповідальності, якби не інспектори Державтоінспекції.

У переповненому транспортними засобами місті нетверезий водій у такому стані може накоїти справжнє лихо. Після вживання алкогольних напоїв відбувається розлад нервової системи, притупляється увага, сповільнюються нервово-м’язові реакції. Найголовніше – втрата відчуття небезпеки, що може призвести до трагедії.

Шановні водії! Державтоінспекція Кіровоградщини вкотре закликає вас відмовлятися від керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Бережіть власне життя та життя інших учасників дорожнього руху.


2795Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: