Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/07/17/vodijam-dozvolili-ne-prinositi-daishnikam-kvitantsii-pro-splatu-shtrafu.htm
новини, 17 липня 2013

Водіям дозволили не приносити ДАІшникам квитанції про сплату штрафу

Міністерство внутрішніх справ своїм наказом вдосконалило процедуру сплати штрафів за порушення правил дорожнього руху та застосування механізму автоматичного заліку таких штрафів під час отримання коштів, пише Тиждень.ua .

Нововведення надають можливість українським водіям більше не ходити в ДАІ з квитанціями про сплату штрафів за порушення ПДР, штрафи зараховуватимуть після надходження коштів на рахунок Держказначейства, повідомив координатор реформи транспортної галузі Координаційного центру з упровадження економічних реформ при президентові Олександр Кава.  

При цьому під час сплати штрафів громадянам необхідно буде в графі "Призначення платежу" платіжних документів вказувати код, що дозволяє ідентифікувати платіж.

Згідно з інструкцією, завантаження інформації про сплачені штрафи за порушення ПДР відбувається щодня о 14:00, завантаження здійснює відповідний працівник підрозділу ДАІ до автоматизованої системи "Управління фінансами МВС України" пакетів файлів виписок, отриманих у територіальних органах Державної казначейської служби.

Завантажені файли автоматично генеруються в архівні транспортні файли за сплаченими на звітну дату штрафами та зведений транспортний файл України.

Після завершення процесу обробки транспортних файлів формується звіт про результати автоматичного заліку.

Наказ набуває чинності з дня його офіційного опублікування.


2799Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: