Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/07/16/prokuratura-stala-na-bik-meshkantsiv-gurtozhitku-pishovshi-proti-radija-.htm
новини, 16 липня 2013

Прокуратура стала на бік мешканців гуртожитку, пішовши проти "Радія"

Як зазначає прес-служба прокуратури міста Кіровограда, вже не перший рік поспіль мешканці гуртожитку по вул. Героїв Сталінграда,13, маючи законні підстави, намагаються приватизувати кімнати, у яких проживають, пише "весь Кіровоград".

Проте, відчути себе повноправними господарями кімнат їм заважає прийняте усупереч закону виконавчим комітетом Кіровоградської міської ради рішення, на підставі якого ЗАТ «Радій» зареєстровано право власності на гуртожиток.

З приводу цього мешканці гуртожитку звернулись зі скаргою до прокуратури міста Кіровограда.

Реагуючи на звернення, прокуратурою проведено перевірку додержання вимог чинного законодавства щодо реалізації житлових прав мешканців гуртожитку по вул. Героїв Сталінграда, 13 в діяльності виконавчого комітету Кіровоградської міської ради.

За її результатами встановлено, що зазначене рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради прийнято незаконно та в порушення чинного законодавства України.

Розглядом матеріалів справи встановлено, що виконавчий комітет не мав права та підстав передавати гуртожиток у власність ЗАТ «Радію». 

З огляду на це, захищаючи інтереси мешканців гуртожитку, прокуратура міста Кіровограда подала позов до суду з вимогою визнати незаконним та скасувати рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради з приводу права на власність гуртожитку по вул.Героїв Сталінграда, 13.

2727Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: