Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/07/08/zahist-programi-tsentralnii-region-2015-u-golovanivsku-proishov-dobre.htm
новини, 8 липня 2013

Захист програми «Центральний регіон-2015» у Голованівську пройшов добре

На цьому наголосив сьогодні, під час традиційної апаратної наради в ОДА, голова обласної адміністрації Андрій Ніколаєнко. За його словами, одним з висновків засідання колегії стала потреба в актуалізації програми.

Втім, актуалізувати – не значить викинути якісь пункти із програми, адже «Центральний регіон-2015» - це живий організм, який може функціонувати лише за умови ефективних організаційних заходів та адекватних фінансових ресурсів.

Губернатор поставив завдання систематично звіряти програму на відповідність поточному моменту, адже актуалізація проектів – і соціальних, і економічних - це давно прийнята норма, яка працює в усіх економіках світу.

Також, коментуючи свої поїздки у райони, очільник області підкреслити важливість успішної роботи малого та середнього бізнесу на селі – в агропромисловому секторі, - на прикладі підприємств, які діють у Новоархангельському районі. Губернатор наголосив, що фермери там - не найкрупніші, але соціально-відповідальні - не просто працюють і заробляють гроші, але й суттєво підтримують соціальну інфраструктуру села.

4239Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: