Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 травня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/05/03/dvi-vazhki-transportni-prigodi-stalis-u-kirovogradi.htm
новини, 3 травня 2013

Дві важкі транспортні пригоди стались у Кіровограді

Як пише сайт "весь Кіровоград" з посиланням на власні джерела, близько дев"ятої вечора 1 травня на вулиці Полтавській водій здійсним наїзд на інспектора ДАІ. Патруль ДАІ зупинив автомобіль "Фольцваген Сірокко" білого кольору. Водій якого Володимир А. відмовився надати патрульному документи для перевірки. Після чого почав рух в бік інспектора і збив його, тому вдалося ухопитися за капот автомобіля і його протягнули ще триста-чотириста метрів. Після чого інспектор впав, а порушник втік. Наразі, працівник ДАІ знаходиться в лікарні, у нього черепно-мозкова травма та розрив зв"язок на нозі. Порушника затримано. Поки що невідомо чи перебував він під дією алкоголю або наркотиків. 

А наступного дня постраждалою стала 5-річна дитина. Другого травня у другій половині дня на вулиці Садовій від вантажного автомобіля "Газель" на повному ходу відірвалося колесо і полетіло на тротуар, де влучило в в п'ятирічну дівчинку. 
Наразі дівчинка знаходиться в реанімації. 

4450Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: