Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/03/19/zhinochii-forum-zhinki-pidpriemtsi-nastupna-rushiina-sila-ukrainskoi-ekonomiki-.htm
новини, 19 березня 2013

Жіночий форум: « Жінки підприємці: наступна рушійна сила української економіки?»

Посольство США має честь запросити українських жінок-підприємців на  одноденну конференцію, котра відбудеться 12 квітня, 2013р.  Даний захід має на меті наголосити на важливості українських жінок в сприянні економічному зростанню, зміцнити впевненість жінок-підприємців у бажанні набувати роль лідера в бізнесі і суспільстві, надати практичні інструменти для подальшого розвитку та послугувати платформою для спілкування і налагодження зв’язків. 

 

Панельні дискусії форуму представлятимуть провідні міжнародні та місцеві доповідачі, котрі обговорюватимуть роль жіночого лідерства у підтримці української економіки, представлять менторинг як успішний інструмент для новоявлених лідерів, говоритимуть про сприяння розвитку жіночого підприємництва, а також поінформують про доступ до фінансових послуг.

 

Ми заохочуємо власниць малого та середнього бізнесу взяти участь в Конференції шляхом надсилання заповненої анкети на адресу [email protected]. Участь в конференції є БЕЗКОШТОВНОЮ, у той час як кількість вільних місць є обмеженою. Останній день подачі анкет 22 березня, 2013р. Анкети будуть проаналізовані незалежною експертною комісією, відібрані учасники отримають офіційне запрошення після 1 квітня, 2013р.

 

3703Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: