Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/03/18/-domashnii-internet-vid-kiivstar-shvidkist-na-50-vische-abonentiv-na-54-bilshe.htm
новини, 18 березня 2013

«Домашній Інтернет» від «Київстар»: швидкість на 50% вище, абонентів на 54% більше

За підсумками 2012 року кількість домогосподарств, підключених до широкосмугового інтернету від «Київстар», перевищила 613 тисяч, що на 54% більше, ніж у 2011 році. Зростання підключень стало можливим завдяки збільшенню в середньому на 50% швидкості доступу в нових тарифах, поліпшенню якості послуги та технічному розвитку мережі.

У 2012 році «Київстар» значно збільшив абонентську базу «Домашнього Інтернету» — на 54% порівняно з 2011 роком, до 613 тисяч домогосподарств. За даними досліджень аналітичної компанії E&C, минулого року «Київстар» підключив найбільшу кількість нових клієнтів серед усіх провайдерів України. У 2012 році «Київстар» збільшив виручку від «Домашнього Інтернету» на 74%, до 275 млн грн. Середній дохід (ARPU) в 4-му кварталі 2012 року склав 47,2 грн — на 8% більше порівняно з аналогічним періодом 2011 року.

Як пояснює в. о. директора з маркетингу «Київстар» Віталій Ворожбит, у 2012 році компанія зміцнила лідерство у зростанні на ринку широкосмугового інтернету. «Це стало можливим завдяки систематичній роботі щодо підвищення якості, покращення тарифних пропозицій, турботи про клієнтів та рівня обслуговування, – розповідає він. – Для досягнення цих цілей ми в 2012 році інвестували в бізнес фіксованого зв'язку 313 млн грн, значна частина цих інвестицій була спрямована на розвиток послуги «Домашній Інтернет».

Так, в 2012 році «Київстар» запропонував користувачам ряд нових продуктових рішень. Це послуга «Центр сімейної безпеки», яка дозволяє швидко та зручно завантажити та встановити пакет програм Microsoft для захисту комп'ютера. Також — оновлена лінійка тарифів «Базовий», «Зручний», «Швидкий», «Вільний». Швидкість доступу у цих пропозиціях на 50-60% вище, ніж у раніше діючих тарифах. У четвертому кварталі 2012 року відбувся запуск нової тарифної лінійки «Інтернет+відео». Клієнти цих тарифів отримали необмежений доступ до відеопорталу з ліцензійними фільмами. Для зручності обслуговування було відкрито новий канал комунікацій між клієнтами та експертами компанії — онлайн-чат, який дає можливість у цілодобовому режимі отримувати консультації без дзвінка до інформаційно-довідкової служби.

У 2012 році «Київстар» продовжував роботи з розвитку мережі передачі даних, щоб забезпечити стабільну якість інтернету при рості нових підключень. У чотири рази було збільшено ємність інтернет-каналів. На сьогодні загальна ємність міжнародних каналів інтернету мережі «Київстар» перевищує 210 Gbps, а загальна ємність зовнішніх каналів, з урахуванням українських точок обміну трафіком – понад 430 Gbps. З метою поліпшення клієнтського досвіду, здійснено міграцію низки міських волоконно-оптичних мереж, які працювали за застарілим інтернет протоколом VPN, на більш сучасне рішення — IPoE. Це полегшило для клієнтів налаштування послуг інтернету, а також дало можливість легко та просто підключати до домашньої мережі будь-які інтернет-пристрої.

«Київстар» продовжив розвиток соціальних проектів «Домашнього Інтернету». Так, у 2012 році компанія надавала допомогу 217 школам України, щодня забезпечуючи їх інтернет-доступом зі швидкістю 10 Мбіт/с, а також допомагала розвитку інтернет-освіти і знань школярів про безпечний інтернет. З цією метою у програму «Безпека дітей в інтернеті» було інвестовано понад 2 млн грн.

На сьогодні мережі широкосмугового інтернету «Київстар» побудовані в 138 містах, їх загальна довжина — 10 тисяч км. До волоконно-оптичної мережі «Київстар» підключено понад 47 тисяч багатоквартирних будинків, або 5 мільйонів домогосподарств. Київстар надає послугу «Домашній Інтернет» за технологією FTTB, яка дає можливість розвивати швидкість до 100 Мбіт/с на прийом та передачу даних. 1 за даними Expert & Consulting (E&C)

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»: «Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». «Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України. «Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com

2712Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: