Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/02/04/kirovograd-planue-tsogo-lita-ozdoroviti-menshe-ditei-anizh-torik.htm
новини, 4 лютого 2013

Кіровоград планує цього літа оздоровити менше дітей, аніж торік

Влітку, коли спека та асфальт перетворюють місто на філіал пекла, страждають не тільки дорослі, але й діти, оздоровленням яких має перейматися держава, якщо вона думає про своє майбутнє.

У Кіровограді проблем із цим питанням в останні роки все більше і більше, а коштів місцевий бюджет на оздоровлення виділяє все менше і менше. Про це сказала  під час апаратної наради в обласні адміністрації заступник губернатора Галина Пастух.

За словами Галини Іванівни, ситуація непроста не тільки в обласному центрі, але і у багатьох районах. Наприклад, Вільшанський та Голованівський райони, а також міста Олександрі та Світловодськ взагалі жодної копійки не заклали на оздоровлення дітей.

- Я розумію, що бюджет що буде переглядатися , але все рівно навіть зараз ті райони і міста, які передбачили кошти, у тому числі Кіровоград, заклали їх у меншому об’ємі, аніж торік. А ми повинні передбачити оздоровлення принаймні 60% діток!,
- підкреслила Галина Іванівна.

3414Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: