Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/02/02/jakscho-maete-groshi-mozhete-narodzhuvati-u-perinatalnomu-tsentri.htm
новини, 2 лютого 2013

Якщо маєте гроші, можете народжувати у перинатальному центрі

Відкритий рік тому кіровоградський перинатальний центр розширить свою діяльність - такий намір озвучила журналістам під час прес-конференції в ОДА заступник голови обласної державної адміністрації Галина Пастух. Нова специфіка медичного закладу полягає в тому, щоб приймати жінок не лише з патологіями, а й без них, пише сайт Р.К.С.

Це пов’язано насамперед з тим, що останнім часом багато пацієнток звертаються з бажанням народжувати у перинатальному центрі, навіть з готовністю оплатити цю послугу. Однак, Галина Пастух запевнила, що додаткові послуги не стануть пріоритетними, будуть діяти в межах можливої визначеної кількості вільних палат і ліжок.

Внаслідок діяльності перинатального Центру в області вдалося досягти зниження смертності, як серед породіль, так і серед новонароджених малюків – на сьогодні до 9,4 летальних випадків на 1 тисячу новонароджених (для порівняння – станом на 1 січня 2012-го року цей показник становив 13,5 на 1 тис. новонароджених малюків).

3706Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: