Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 січня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/01/26/prosto-ne-viritsja-dorozhniki-vzjali-zaivi-bjudzhetni-koshti-ale-gotovi-povernuti.htm
новини, 26 січня 2013

Просто не віриться: дорожники взяли зайві бюджетні кошти, але готові повернути

Співробітники Управління державної служби боротьби з економічними злочинами та Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області розпочали кримінальне провадження по факту завищення об’ємів виконаних за бюджетні кошти робіт по укладенню асфальтного покриття на дорогах нашого міста.

На теперішній час перевірено лише невелика частина виконаних робіт по поточному ремонту доріг, на які було витрачено близька 700 тисяч гривень із усього декілька мільйонного бюджету. І вже з цих 700 тис. грн. встановлені «приписки» зайвих виконаних робіт на 82 тисячі гривень. Таким чином біля 13,3% бюджетних коштів були сплачені підряднику безпідставно, адже вказані у документах обсяги робіт насправді не відповідали фактичним.

Виконувало ці роботи ТОВ «Кіровоградасфальтобетон». Представники цієї фірми, які отримали зайві бюджетні кошти, після перевірок правоохоронців відразу заявили, що готові їх повернути. Чому ж тільки зараз, а не раніше, і взагалі навіщо завищували об’єми робіт, якщо не хотіли вкрасти гроші?

Скільки ж ще «приписали» зайвих коштів чиновники в загальному обсязі виконаних робіт відомо тільки тим, хто здійснював ці оборудки. Та надіймося, що невдовзі стане відомо і правоохоронцям.

Як стало нам відомо з власних джерел, на допиті з цього питання в міліції вже побував колишній заступник Олександрійського міського голови з питань житлово-комунального господарства Анатолій Дичко, який власне і підписував всі ці «зайві» документи, завдяки яким міський бюджет втратив чималу суму грошей. Наразі у правоохоронців виникають ще і питання щодо якості самого асфальту, що використовувався для ремонту дорожнього покриття, повідомляє портал «Олександрійські новини»

3323Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: