Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 січня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/01/26/de-pogano-zarplatu-platjat-skazhete-vsjudi-ni-e-vidatni-ustanovi.htm
новини, 26 січня 2013

Де погано зарплату платять? Скажете, всюди? Ні, є "видатні" установи

Загальна заборгованість на підприємствах Кіровограда на початок січня нинішнього року становила 9,2 млн. грн., з них, на економічно активних підприємствах – більше 5 млн. грн., на економічно неактивних – більше 1 млн. грн. та по підприємствах-банкрутах – 3,2 млн. грн.

Повністю погасили заборгованість обласне комунальне підприємство "Надра Кіровоградщини" та аварійно-рятувальна служба оперативного реагування. Також на Кіровоградському підприємстві ВАТ "Завод Сегмент" лише протягом січня нинішнього року було зменшено заборгованість на 48 тисяч гривень, решту боргу – 12 тисяч гривень, як запевнив керівник підприємства, буде виплачено вже найближчим часом. Вдалося зменшити заборгованість на ПАТ "Кіровоградтурист", де згідно графіку було виплачено працівникам 41,7 тисяч гривень (станом на 1 січня заборгованість підприємства становила 207 тисяч гривень).

Одним з найбільших боржників в області залишається дочірнє підприємство "Кіровоградський облавтодор", загальна сума боргу якого разом з філіями станом на 1 січня 2013 року становила 3,8 мільйона гривень, у той же час Пенсійному фонду підприємство винно 2,5 мільйона гривень. На сьогодні на цьому підприємстві сума боргу з виплати заробітної плати зменшена на 852,4 тисячі гривень і становить 3 мільйона гривень. На державному підприємстві "Кіровоградський комбінат хлібопродуктів №2" станом на 1 січня нинішнього року заборгованість становила 698 тисяч гривень, з них протягом місяця було погашено 119 тисяч гривень. Погіршила свої показники "Єлисаветградська транспортна компанія", яка протягом січня наростила заборгованість на 200 тисяч гривень – до 664,5 тисяч гривень.

Прес-служба Кіровоградської ОДА повідомила, що  днями вже відбулися позитивні зрушення – було погашено заборгованість у сумі 30 тисяч гривень, з яких 18 тисяч гривень спрямовано на виплату заробітної плати, решту – на сплату податків.

3463Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: