Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 січня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/01/25/oberezhno-epidemija-gripu-gotuimosja-zahischatisja-.htm
новини, 25 січня 2013

Обережно, епідемія грипу: Готуймося захищатися!

Міністерство здоров'я України прогнозує, що хвиля захворювання на грип в Україні, включаючи новий штам, може розпочатися на початку лютого. Наразі захворюваність на ГРВІ у Кіровограді нижча епідеміологічного порогу, але якщо кількість хворих буде рости, будуть оголошені карантинні заходи.

Кіровоградські медичні заклади вже зараз готуються до можливого підвищення захворюваності на грип та ГРВІ - аптеки закуповують противірусні, жарознижуючі та інші лікарські препарати, а влада просить населення не створювати ажіотажу навколо підвищення цін на ліки, адже у регіоні є необхіний запас медичних препаратів.

Порада від kirovograd24.com - італійці стверджують, що червоне вино рятує від грипу, адже у шкірці винограду містяться речовини, що володіють протигрипозними властивостями. Крім того, в червоному винограді містяться і антистресові речовини. На їх основі вчені вже виготовили антидепресанти, які були випробувані на мишах. Результат виявився позитивним! Тепер дослідники мають намір приступити до клінічних випробувань ліків :-)

3323Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: