Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 2 лютого, 11:28
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2024/02/02/trivozhnist-informatsiina-sesija.htm
афіша, 2 лютого, 11:28

Тривожність: Інформаційна сесія

Кропивницький Гончаренко центр

Складні життєві ситуації, а також зміни в повсякденному житті можуть підвищити рівень тривоги та напруженості. Натомість, коли рівень надмірного стресу в м'язовій і нервовій системах знижується, людині набагато легше мислити, а також відчувати контроль над своїм життям і діяти осмислено.

Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" запрошує у середу, 7 лютого о 14:30 на заняття із самодопомоги при тривожності, яку проведуть волонтерки Кіровоградської обласної організації товариства Червоного хреста України, консультантки з психосоціальної підтримки - Наталія Комнатна та Ольга Краснопольська.

На сесії ми розберемо, чим відрізняється тривога від страху, що спільного у тривоги та стресу, як розпізнати тривожність в собі та впоратися з нею. Крім цього ознайомимося з практичними вправами, які спрямовані на те, щоб вміти контролювати стресові ситуації.

Зустріч почнеться о 14:00, і триватиме біля півтори години. Щоб організатори знали, скільки чаю і кави для вас підготувати, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням - https://cutt.ly/4wJuR5ul - і без додаткових нагадувань чи запрошень, приходьте за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку будівлі відразу на другий поверх (для орієнтиру: на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

1916Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: