Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 11 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2023/06/11/vino-vid-ukrainskoi-lozi-do-pljashki-na-politsi-magaziniv.htm
афіша, 11 червня 2023

Вино від української лози до пляшки на полиці магазинів

Кропивницький Гончаренко центр

​Сомельє Ганна Ковалевська запрошує всіх, хто цікавиться вином, на лекцію-зустріч у Гончаренко центрі - у вівторок, 13 червня (початок о 14:00).

"Поговоримо про справжніх достойних виробників українського вина. Їх унікальні технології виготовлення, виноградні зони і саме головне - про те, як правильно обрати якісне українське вино серед різноманіття всього, що є на полицях наших магазинів!", - обіцяє пані Ганна.

​Ганна та Руслан Ковалевські — винна сім’я із Кропивницького. Пан Руслан з 2014-го року займається виноробством, а пані Ганна отримала винну освіту та працює сомельє. Разом вони розвивають проєкт власної винниці "Korus Wine" та просувають винну культуру у місті.

​Хочете завітати на зустріч? Заповнюйте анкету - https://7xro.short.gy/V9khgV - і без зайвих нагадувань чи запрошень приходьте у вівторок, 13 червня о 14:00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі).

​Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги перегляд кіно не припиняється, але керівництво Гончаренко центру пропонує вам піти в укриття неподалік (у підвалі готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки.

7097Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: