Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 6 лютого 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2023/02/06/nimetske-ta-japonske-ekonomichne-divo.htm
афіша, 6 лютого 2023

Німецьке та японське економічне диво

Кропивницький Гончаренко центр

Регіональний центр наукових досліджень запрошує містян на "Історичний лекторій", який відбудеться у п'ятницю, 10 лютого і почнеться о 14.00 у приміщенні освітньо-культурного простору "Гончаренко центр".


Тема зустрічі: "Німецьке та японське економічне диво". Будемо говорити про явище стрімкого росту японської економіки, яке відбулося з середини 1950-х років і тривало до нафтової кризи 1973 року, а також про швидку реконструкцію та розвиток економік Західної Німеччини та Австрії після Другої світової війни. Це надзвичайно актуально для України, яка потребує економічного дива і зараз, і після перемоги. Спікер - історик Сергій Мілютін.

Щоб завітати на лекцію, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням - http://surl.li/enkme і без нагадувань приходьте у зазначений день і час за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку, для орієнтиру: на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер".

Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, і у цьому також, безкоштовна! Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop 


БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр припиняє роботу, а ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!

9271Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: