Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 20 листопада 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/11/20/maister-klas-nazad-u-maibutne-.htm
афіша, 20 листопада 2022

Майстер-клас "Назад у майбутнє"

Кропивницький Гончаренко центр

Майже кожна людина мріє якнайдовше зберегти молодість - і зовнішню, і внутрішню. Здатність сприймати світ яскраво, як у дитинстві, і радіти життю, як в юності. На жаль, час невблаганний і чинить свій колосальний вплив. З одного боку – ми стаємо досвідченішими і мудрішими, а з іншого – старшими. Вікових змін не уникнути, і від цього іноді сумно стає…


Але є хороша новина: знаючи і розуміючи механізми старіння можна уповільнити старість, що наближається, і виглядати років на 5-10-15 молодше свого віку. Та й зберегти яскравість емоцій, відчуттів, переживань.

На практичному майстер-класі, який проведе у Кропивницькому Гончаренко центрі у середу 23-го листопада Інна Панченко, поговоримо про причини старіння, біомеханіку наших тканин, джерела вікових деформацій та способи фізіологічного відновлення.

Початок зустрічі о 14.00, тривалість до 1,5 години. Щоб записатися на участь у зустрічі, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/0Bc6231 - і без нагадувань приходьте у вказаний день та час (середа, 23 листопада о 14.00) за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

1) Візьміть з собою дзеркальце 2) Одягніть щось таке, що допомагає побачити зону декольте (наприклад, не "водолазку").

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі, і ця також, безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги центр припиняє свою роботу, і ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабрикці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нашу політику безпеки. Зверніть на це увагу!


9278Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: