Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 8 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/07/08/blagodiina-gra-mafija-na-dopomogu-zsu.htm
афіша, 8 липня 2022

Благодійна гра "МАФІЯ" на допомогу ЗСУ

Кропивницький Гончаренко центр

Кропивницький клуб гри в мафію "IZI.MAFIA.CLUB" запрошує бажаючих долучитися до благодійної гри "Мафія", котра відбудеться у суботу 16 липня на майданчику Гончаренко центру. Всі зібрані кошти підуть на покупку дрону DJI Mavic 3 для наших захисників і захисниць зі Збройних сил України.

Мафія — це гра про блеф, логіку та проникливість. Одночасно за столом знаходиться 10 граців. Рандомно усі гравці діляться на дві команди: мафію та мирних жителів. І гравці не знають, у кого яка роль. Це їм потрібно визначити самостійно! Ціль гри: перемога тієї чи іншої команди.

Що треба вміти, щоб успішно зіграти на стороні мафії? Блефувати - простими словами брехати. Видавати себе за мирного жителя. Переконувати мирних жителів у тому, що ти теж мирний, а хтось із мирних - це мафія. Що треба вміти, щоб успішно зіграти на стороні мирних жителів? Навчитися об'єднуватися, знаходити один одного, разом визначати хто мафія (тобто зрозуміти, хто бреше та видає себе за мирного) і разом вигнати їх з мирного міста!

Тривалість гри становить: 40-60 хв. У рамках благодійної гри відбудеться дві сесії для дітей віком 12-16 років (одна о 13.00 та одна о 14.00), а також три гри для дорослих (початок о 15.00, 16.00 та 17.00). Обрати, який час участі для вас зручний, можна, заповнюючи цю анкету -
 https://cutt.ly/ELaE4hF

Заповніть форму, зробіть благодійний внесок на картку 5168 7453 2166 2261 (отримувачка Горячева Юлія) з позначкою "[своє прізвище] + на гру МАФІЯ". Розмір внеску - не менше 100 грн., будь ласка. Всім, хто зареєструється і зробить внесок, зателефонують організаторки у четвер-п'ятницю напередодні 16-го липня і додатково запросять на гру.


Гра проходитиме у Гончаренко центрі за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку. Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нас у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ви можете піти в укриття поруч із центром заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) віком до чотирьох років ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!!!!
Подробнее: https://tusovka.kr.ua/afisha/2022/07/16/blagodiina-gra-mafija-na-dopomogu-zsu


4494Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: