Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 30 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/05/30/kinoklub-imeni-albusa-severusa-pottera.htm
афіша, 30 травня 2022

Кіноклуб імені Альбуса Северуса Поттера

Кропивницький Гончаренко центр

У перший день літа, 1 червня о 16.00 продовжує свою роботу Кіноклуб у Кропивницькому Гончаренко центрі, який веде і модерує журналіст, викладач, кінокритик Дмитро Шульга.


З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей у кіноклубі подивимося український ігровий фільм 2021 року-го режисерки Катерини Горностай - "Стоп Земля". У фільмі 16-річна інтровертна школярка-Маша вчиться у звичайній київській школі в 11-А класі. Не почуватися дивно та відсторонено в колективі їй допомагають близькі друзі Яна та Сєня, які по-своєму переживають напружену шкільну буденність. Окрім майбутніх екзаменів, вийти з зони комфорту Машу змушує закоханість в однокласника Сашу. Маша розуміє, що якщо не наважиться — ніколи не знатиме, чи є взаємним її кохання до хлопця...

Хочете приєднатися до перегляду? Заповнюйте анкету - https://cutt.ly/XJogvro - і просто приходьте у середу, 1 червня о 16.00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі). Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна!

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ви можете піти в укриття поруч із центром заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) віком до чотирьох років ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!!!!

4091Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: