Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор:
Дата: 23 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/05/23/-v-maibutne-pid-zvuki-garmat-.htm
афіша, 23 травня 2022

«В майбутнє під звуки гармат»


27 травня о 16.00 запрошуємо на благодійний концерт «В майбутнє під звуки гармат» культового кропивницькогорок-гурту «Проти течії». Концерт відбудеться в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім..Є. Маланюка.


Організаторами заходу виступили рок-гурт «Проти течії», Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка, ГО «Сила. Істина. Честь».


Усі зібрані, під час концерту, кошти будуть передані громадській ініціативі «Армія SOS» на придбання квадрокоптера.


Запрошуємо усих небайдужих українців, які цінують якісну, авторську, патріотичну музику та мають бажання підтримати наших хлопців на Передовій відвідати концерт. Невимушене спілкування під чудову музику гарантовано! Вхід вільний.


"ПРОТИ ТЕЧІЇ" - український рок-гурт із м. Кропивницький, засновано у грудні 2011 року, позиціонуює себе у жанрі: хард-фолк, панк-рок, патріотичний рок. Гурт не грає заради нагород, дипломів та грамот, найкраща і найцінніша нагорода для них, це підтримка його прихильників але в наявності багато подяк за свою творчість і самобутність, а також, диплом 2-го ступеня в обласному відбірковому конкурсі фестивалю "Червона Рута" пройшов у фінал на який, нажаль, не зміг поїхати із-за зміни складу саме під час його проведення. 


На даний час гурт має три повноформатнихальбоми "У пекліборотьби" (2017), "Шляхом вітру і вогню" (2019) та "Шаман-рок" (2021), а щебагатосинглів, декілька ЕР і сольнихробітлідера гурту Дмитра Кольчика.


Філософія гурту «Життя – цебурхливарічка, яка несетьсязгори до низу, піднімаючи з дна мул та каміння. Людина на певномуетапісвогожиттясідає в човен на серединіцієїрічки та обирає сама, кудиїйпливти, - вверх до сонцячи вниз до пекельноговогню. Рок-гурт "ПротиТечії"намагаєтьсяперепливтицінав'язливісуспільствомстереотипи, щоброзфарбуватицюсірубуденністьпрагненнямпізнатиіншу сторону реальності. Цей шлях не легкий, але вони все одно пливуть, не зраджуючисвоїм принципам, в надії, що вони не самотні, запрошуючивсіх охочих у свійчовен


За докладною інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка: 0954712767 (Тетяна)


Сайт: http://www.lib.kr.ua.  Працюємо з 8:00 до 17:00, субота та неділя – вихідний.


4458Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: