Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 26 квітня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/04/26/osvitnii-proekt-svitogljad-zaproshuemo-spikeriv-ta-spikerok-.htm
афіша, 26 квітня 2022

Освітній проект СВІТОГЛЯД: Запрошуємо спікерів та спікерок!

Кропивницький Гончаренко центр

Кропивницький Гончаренко Центр за підтримки Жіночого Альянсу за Обмін Знаннями (WAKE, США) починає освітній проект «Світогляд», мета якого – дати внутрішньо переміщеним особам, котрі переїхали у Кропивницький внаслідок російської агресії, можливість поділитися своїми знаннями та досвідом.


Ми плануємо запросити 50 лекторів, лекторок, майстрів та майстринь із числа ВПО, кожен з яких проведе по одному заходу у Гончаренко центрі – це можуть бути лекції або майстер-класи для місцевих жителів та вимушено переміщених осіб на різноманітну тематику.

«Тематика заходів може бути різноманітна, ми її попередньо узгоджуємо, і далі робимо оголошення, запрошуємо учасників та учасниць, і навіть маємо невеликий гонорар для спікерів як відшкодування їх часу», – розповіла директорка Вікторія Талашкевич.

Кожен захід триватиме годину-півтори. Вони будуть проводитися щовівторка та щочетверга, у другій половині дня. Якщо ви маєте бажання стати лектором чи лекторкою у рамках проекту, будь ласка, заповнюйте анкету - https://cutt.ly/IGlqwGD Протягом 4-6 днів після реєстрації у форму з вами сконтактує координаторка проекту. Планування заходів відбувається із горизонтом у 1,5-2 тижні, тож чекайте на дзвінок.

ДОВІДКОВО: WAKE - це Жіночий Альянс за Обмін Знаннями, чия місія полягає в тому, щоб використовувати технології для розширення прав і можливостей жінок у всьому світі. WAKE об’єднує інноваційних лідерок у сфері прав жінок із високим ступенем впливу з технологічними інструментами та досвідом, щоб допомогти їм прискорити свій вплив і масштабувати свою роботу. Жіночі правозахисні організації та активістки очолюють завдання щодо вирішення найкритичніших проблем, які впливають на жінок і дівчат, включаючи гендерне насильство, торгівлю людьми, дитячі шлюби, доступ до охорони здоров’я та освіти, політичну участь та розширення можливостей економіки. WAKE співпрацює з компаніями, організаціями та приватними особами, щоб використовувати технологію, а також залучати технологів та експертів, щоб максимізувати результати для місцевих партнерів. Фейсбук сторінка WAKE: https://www.facebook.com/WakeInternational

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі для учасників та учасниць безкоштовні! Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер"). Щоб бути у курсі новин Гончаренко центру, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

ВАЖЛИВО: У разі настання повітряної тривоги ми перервемо захід і ви зможете піти в укриття поруч із центром (у підвалі церкви).


5668Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: