Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 25 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/01/25/subotnii-kinoklub.htm
афіша, 25 січня 2022

Суботній кіноклуб

Кропивницький Гончаренко центр

У суботу, 29 січня, о 16:00 розпочинає свою роботу Кіноклуб у Кропивницькому Гончаренко центрі, який вестиме та модеруватиме журналіст, викладач, кінокритик Дмитро Шульга.

Пан Дмитро запропонував почати цей проєкт "героїчно" – на першій зустрічі будемо дивитися фільм "Герой мого часу" (режисерка Тоня Ноябрьова, Україна, 2018 рік). Тема для дискусії: маленька людина у великому місті – комедія чи драма?

Хочете взяти участь? Заповнюйте анкету: https://cutt.ly/IITB0QU і чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде нагадування й запрошення від адміністраторки Гончаренко центру, напередодні.

Будь ласка, прямо зараз запишіть собі робочий номер телефону Гончаренко центру, щоб ви побачили запрошення та підтвердили участь: 050-884-97-16

Нагадуємо, що участь в усіх заходах Гончаренко центру безкоштовна! Центр працює в Кропивницькому за адресою: вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід із правого боку будівлі).

Щоб бути в курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop


1475Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: