Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 4 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/01/04/kurs-iz-proforientatsii-dlja-pidlitkiv.htm
афіша, 4 січня 2022

Курс із профорієнтації для підлітків

Кропивницький Гончаренко центр

Глибока та обґрунтована програма, яка допомагає молоді обрати подальшу кар’єру та вчить прислуховуватись до себе, поєднувати роботу з піклуванням про сім’ю та досягати власних цілей - ось, що таке курс із профорієнтації для підлітків 14-16 років, котрий стартує у Кропивницькому Гончаренко центрі 18 січня.


«За час курсу ми розглянемо різні складові успіху: наше оточення, внутрішній стан і спосіб життя. Ми познайомимося із багатьма важливими і корисними варіантами планування кар'єри, щоб кожний та кожна створили особистий план досягнення мети та власну формулу успіху», – говорить тренерка Євгенія Гріднєва.

На підлітків чекають рольові ігри і робота у групах, які допоможуть розібратися у питаннях «хто я», «які мої сильні сторони», «яка моя ідеальна кар’єра». Крім того, учасники пройдуть тести, які звузять діапазон пошуку майбутньої кар'єри, отримають дієві інструменти, що допоможуть їм у досягненні цілей при пошуках роботи.

Курс – абсолютно сучасний і розрахований на здобуття молоддю необхідних їм Soft skills. Після закінчення навчання кожний учасник, окрім безцінних знань та досвіду, отримає сертифікат Гончаренко центру.

Заняття проходитимуть оф-лайн. Тривалість курсу – шість занять по 1,5 години (щовівторка - о 17.00). Реєстрація на курс ось за цим посиланням: https://cutt.ly/oUDIMp3 Зареєструвалися? Чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде нагадування і запрошення від адміністраторки Гончаренко центру напередодні початку занять. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі робочий номер телефону Гончаренко центру, щоб ви побачили запрошення і підтвердили участь: 050-884-97-16

Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна! Центр працює у Кропивницькому за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі).

Щоб бути у курсі новин та подій, будь-ласка, приєднуйтесь до Телеграм-каналу Гончаренко центру: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop або слідкуйте за новинами в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку центру- https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


6488Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: