Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 1 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2019/03/01/daidzhest-zahodiv-oblasnoi-biblioteki-im-d-chizhevskogo.htm
афіша, 1 березня 2019

Дайджест заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського

     

Вітаємо всіх зі святом весни. Хай вона черговий раз зігріє вас своїм теплом! А ви передасте його своїм рідним і всім, хто навколо вас!


Шановні пані і чарівні панянки, прийміть найщиріші привітання із 8 Березня! Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням. 


Повідомляємо, що бібліотека 7 березня працює з 10.00 до 18.00, 8 березня – вихідний, 9, 10  березня – за графіком.


З 4 до 7 березня, з 11:00 до 16:00 запрошуємо кропивничан та гостей міста до Інтернет-Центру відвідати творчі майстер-класи з виготовлення паперових квітів з цукерками. Кожен учасник власноруч створить букет весняних квітів з солодкою начинкою. Участь у мaйстер-клaсі коштує 25 гривень, матеріали надаються. 


З 4 по 10 березня триває акція: запишіться до бібліотеки або перереєструйтеся, завітайте з отриманим читацьким квитком до Інтернет-центру та отримайте подарунковий сертифікат «8 березня = 8 годин безкоштовного Інтернету!». Власники сертифікатів зможуть використати їх в будь-який час протягом 2019 року.

 

4 березня у відділі документів з питань медицини та охорони здоров’я відбудеться інтерактивне заняття «Профілактика ВІЛ/СНІД» для студентів Кропивницького інженерного коледжу при ЦНТУ. 


5 березня о 14.00 до Всесвітнього дня письменника у відділі обслуговування користувачів відбудеться літературна зустріч «Письменники про письменництво», на якій збираються молоді письменники та студенти Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП).


6 березня о 12.00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться відкриття персональної виставки “Вишивка – моє життя”. Автор – Новікова Олена, майстриня клубу народних ремесел “Ниточка” Кіровоградського районного будинку культури. Буде представлено близько 30 робіт, виконаних однією технікою – вишивка хрестиком.


З 9 березня в актовому залі бібліотеки відкривається перший кіноклубний фестиваль «Нове українське кіно»,  який запрошує глядачів на безкоштовні покази найкращих українських стрічок сезону. Показ відбудеться за підтримки Державного агентства України з питань кіно та у співпраці з компанією Артхаус Трафік. Запрошуємо кропивничан та гостей міста на перегляд кінострічок:


9 березня о 15.00 показ фільму «Донбас» (реж. Сергій Лозниця, Україна, Німеччина, Франція, Нідерланди, Румунія, 2018)


10 березня о 15.00 показ фільму «Брама» (реж. Володимир Тихий, Країна: Україна, 2017)


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ


Деталі в розділі “Що нового”.


Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


4954Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: